2015. 01. 16.

Helyzetjelentés

Sziasztok!

Maiev barátnőmnek bizonytalan ideig nincs most nete, mert megszűnt a szolgáltatójuk, és nem tudni, mikor kötik neki vissza... :( Szóval nem tudjuk pontosan, mikor tudjuk hozni a folytatást, nem rajtunk múlik. De ha minden jól megy, akkor jövő héten már minden rendben lesz. A fele kész a fejezetnek, de mint írtuk, most teljes fejezetet akarunk hozni, de amennyiben van rá igény (írjatok kommentet, ha igen, lájkokat nem veszünk figyelembe), akkor előbb feltesszük, csak ugye az rövidebb. (900 szó.) 
Továbbá köszönjük az eddigi támogatást, pipákat (10 pipa a 6. fejezet 1. részére! :O), és feliratkozókat. Bízunk benne, hogy idővel még többen iratkoztok fel, és még több véleményt kapunk, hihetetlenül jó érzés a hozzászólásokat olvasni. :) Nyugodtan osszátok meg a gondolataitokat, szívesen fogadunk építő jellegű kritikákat is, hogy fejlődhessünk. 
Ahogy észrevettük, a Lukas és Lucy páros népszerű, talán még jobban is, mint az Aleksi-Silja páros, szóval úgy döntöttük, ezentúl gyakrabban fogunk róluk írni. :) Illetve mint látjátok, kiírtunk egy szavazást, kérlek, szavazzatok. :) 

Luna 

4 megjegyzés :

  1. Sziasztok :)
    Az én személy szerint tudok várni amíg meg nem oldódik a problema, mert szivesebben olvasnám a teljes fejezetet :) úgyhogy várok, amíg kell.
    Puszi nektek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszi szépen a visszajelzést, én is sokkal jobban szeretek teljes fejezeteket olvasni, de gondoltam, megkérdem tőletek. :) És reméljük, nem kell sokat várni...

      Puszi!

      Törlés
  2. Sziasztok! Én is szívesebben olvasnám a teljes fejezetet, külön szedve 900 szó... szóval kitartást, türlmesen várjuk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszi a türelmedet, akkor egyben fogjuk hozni! :)

      Törlés