2015. 07. 22.

:(

Kedves Mindenki!

Rendhagyó módon most én, Maiev szólok hozzátok. Először is szeretném megköszönni az eddigi olvasást, támogatást, a kedves szavakat és építő jellegű megjegyzéseket! :) Sohasem gondoltam volna, hogy ennyien olvasni, sőt, szeretni fogjátok a történetet! Ti vagytok a legjobbak! :)

Ennek ellenére viszont úgy határoztunk, hogy Luna egyedül folytatja az írást. A nyár hátralévő részében dolgozni fogok, szeptemberben pedig a suli fogja elvenni az összes időmet és energiámat (BME, mechatronika szak). Természetesen az ötletelésben bennmaradok, Lunával közösen fogjuk továbbra is kiagyalni, hogyan tovább, de konkrétan az írásban már nem tudok benne lenni. Nekem is nehéz döntés volt, de a kötelesség az első.

Ennek ellenére remélem, hogy továbbra is hűek maradtok hozzánk, mert a történet nem áll meg! ;) Érkezik a következő rész, amint csak lehet!

Puszi nektek!

Maiev

4 megjegyzés :

  1. Sajnálom, hogy nem veszel részt többet az írásban, de megértem s nem hibásztatlak! De azért remélem, hogy a távozásoddal nem romlik a sztori színvonala, hisz ez az egyetlen blog, amit rendszeresen megnézek, hátha van új fejezet. Nagyon szeretem a karaktereket, a történetet, meg az írási stílusotokat :)
    Sok sikert a továbbiakban! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, hogy nem okozok csalódást, és tudom hozni a színvonalat egyedül is. :)
      Luna

      Törlés
  2. Sajnálom, hogy így alakult:(
    Viszont örülök, hogy a történet nem ér véget:D
    Alig várom a következő részt!:))^^

    VálaszTörlés